SALES PARTNERS

Kunst & Wanddecoratie aanbieden op een platform of marktplaats?
Hier vind je een overzicht waarom Any Image de juiste partner is!
experience & knowhow icon

Ervaring & Know-how

Sinds 2016 werken wij samen met de bekendste home & living- en modemerken zoals
Westwing, Home24, Breuninger, Zalando, Rivièra Maison en nog veel meer. De
toewijding aan onze partners is onwrikbaar. Daarom stellen de grootste on- en
offline retailers van Europa hun vertrouwen in ons. Wij leveren altijd.

inspiration & advice icon

Inspiratie & Advies

Stuur ons je suggesties, moodboards of wensen en wij stellen een bijzondere selectie wanddecoratie samen. Op verzoek kunnen we ook een private label collectie creëren en leveren we thematische collecties voor campagnes. Bovendien hebben wij de mogelijkheid om je van
advies te voorzien in vier talen: Engels, Duits, Nederlands en Spaans.

production & quality icon

Productie & Kwaliteit

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en volledig geproduceerd in Nederland,
waarbij gebruik wordt gemaakt van Europese halffabrikaten. Wij werken op basis van made-to-order, wat betekent dat wij nooit zonder voorraad zijn. Het betekent ook dat we geen overvoorraad hebben. Als gevolg hiervan minimaliseren we afval en zorgen we voor ons milieu.

packaging & logistics icon

Verpakking & Logistiek

Wij monitoren zorgvuldig alle stappen gedurende het gehele proces. De klant bepaalt zelf of de producten direct bij de eindklant, winkel of het warehouse worden afgeleverd. Wij coördineren dit proces dagelijks voor veel verkooppartners in heel Europa. Klik hier om meer te lezen over onze end-to-end logistics en milieuvriendelijke verpakkingen.

systems & integrations icon

Systemen & Integraties

Ieder bedrijf heeft specifieke wensen op het gebied van order management, logistieke en financiële processen. Systeemintegraties van derden spelen hierin een belangrijke rol. Any Image werkt daarom met een effectieve en flexibele IT-infrastructuur. Van een eenvoudige uitwisseling van CSV-bestanden tot realtime koppelingen met integratieplatforms.

data & analysis icon

Data & Analyse

Zodra de producten online staan, blijven we voortdurend in contact met onze partners. Wij zijn altijd up-to-date als het gaat om bestsellers, verkoopcijfers en nieuwe trends in de markt van kunst & wanddecoratie. In nauwe samenwerking met onze partners evalueren we de bestaande collecties en voegen we halfjaarlijks, of vaker op aanvraag, nieuwe items toe.

Ontdek hoe wij samenwerken met twee van onze gewaardeerde partners, Breuninger en Westwing. In deze voorbeelden leggen wij uit wat de samenwerking met hen zo bijzonder maakt.
Voor kunst en wanddecoratie willen wij ook jouw vertrouwde partner zijn.

Neem contact met ons op via e-mail en vraag een video-call aan.
Of vul ons contactformulier in, en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.