MVO

Bij Any Image geven we om mensen

Daarom zijn wij altijd aardig tegen iedereen. Serieus, het past binnen onze cultuur als bedrijf om respectvol, empathisch en vriendelijk te communiceren met onze partners, klanten en collega's.


Wij zijn een multicultureel team dat het beste haalt uit de Europese en Latijns-Amerikaanse cultuur. We omarmen de voordelen van culturele diversiteit. Maar in onze manier van werken staat gelijkheid altijd voorop. We vullen elkaar aan en leren van elkaar. Er wordt rekening gehouden met de verschillende meningen en ideeën, bij Any Image heeft iedereen inspraak.

Het welzijn van onze medewerkers is voor ons van groot belang. We hebben flexibele werktijden, zodat er altijd een gezonde balans is tussen werk en privé. 


We geven om onze planeet

Daarom proberen we elke dag onze productie zo milieuvriendelijk mogelijk te houden. Ons complete productieproces begint en eindigt in Europa. Van grondstoffen tot assemblage, verpakking en verzending, we houden onze productieketen zo kort mogelijk, om de CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken.

Zo zijn we ook zeker van de materialen die we gebruiken. Al onze producten zijn gemaakt met gecertificeerd (FSC) papier en hout. Voor ieder product hebben wij een verpakking op maat ontwikkeld, om volumeverspilling te voorkomen. Recentelijk zijn wij gestart met het proces van Upcycling. Dit betekent dat we materialen hergebruiken om nieuwe en andere producten te creëren. Oude producten krijgen hierdoor een tweede leven en een nieuwe functie.

Het is onze overtuiging dat we allemaal nog een lange weg te gaan hebben op dit gebied, maar het is ons doel en onze toewijding om ons elke dag te blijven verbeteren.


De boodschap is belangrijk

De boodschap die wij iedere dag naar buiten sturen met onze producten, campagnes en projecten. We denken zorgvuldig na over wat we zeggen en wat onze beelden vertellen. Daarbij houden we altijd rekening met ethische waarden en de principes van sociale verantwoordelijkheid.