BREUNINGER

Over Breuninger

Al meer dan 140 jaar stelt mode- en lifestylemerk Breuninger een exceptionele standaard op het
gebied van winkelervaring, trend bewustzijn en service. Breuninger werd in 1881 opgericht door Eduard Breuninger en is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de meest succesvolle mode- en lifestyle bedrijven in Europa.

Met 12 luxe warenhuizen in Duitsland, 1 in Luxemburg, een state-of-the-art onlineshop en 6.500 medewerkers, biedt het klanten een bijzondere winkelervaring. Breuninger biedt alle grote merken aan, maar ook veelbelovende nieuwkomer labels.

interior shot breuninger collection

Partnership

In 2022 benaderde Breuninger Any Image om de preferred supplier voor Art & Wall Decor te worden. Breuninger was op zoek naar een betrouwbare partner die een exclusieve collectie Art & Wall Decor kon aanbieden. Tevens moest de partner ervaring hebben met ‘cross border end-to-end logistics’.

In nauwe samenwerking met Breuninger en Tradebyte zorgden we voor de productdatastructuur en afbeeldingen die voldeden aan hun specifieke eisen. In januari 2023 gingen onze producten online via het TB.One-integratieplatform, onder de drie labels Any Image, Liv Corday en Jacob Baden.

Klik hier om onze collectie bij Breuninger te zien.

interior shot breuninger collection

Performance

Eenmaal online monitoren wij dagelijks de verkoop- en logistieke prestaties. In twee-maandelijkse bijeenkomsten met Breuninger evalueren we de resultaten. Wat zijn de trends en bestsellers? Hoe kunnen we het retourenpercentage minimaliseren?

Op basis van de gegevens verfijnen en actualiseren we de collectie. Producten kunnen variëren
in afbeeldingsstijl, kleur, maat, type lijst en materiaal. Elk kwartaal stellen wij een nieuwe selectie voor aan het Home & Living-team van Breuninger.

Zo werken we samen om Breuninger-klanten continu te voorzien van een naadloos op elkaar afgestemd assortiment wanddecoratie.

Lees meer over onze samenwerking met Rivièra Maison en Westwing.

Wil je meer weten over onze producten en diensten?
Neem dan contact op via sales.support@anyimage.nl