PROJECT PARTNERS

interior shot cafe

Het project

Geen twee projecten zijn hetzelfde, en dat geldt ook voor de wanddecoratie. Ons onbeperkte aanbod aan afbeeldingen, materialen en maten stelt ons in staat collecties te creëren die resoneren met de unieke persoonlijkheid van elke ruimte. Van abstracte stukken tot tijdloze klassiekers, wij bieden een breed scala aan opties voor elke ontwerpstijl.

Of je nu op zoek bent naar de laatste details voor je eigen bedrijf, of als binnenhuisarchitect bezig bent met meerdere projecten. Ons team werkt nauw met je samen om de esthetische voorkeuren te bespreken, de kleuren-schema's en eventuele thema’s.

Geïnteresseerd in onze aanpak? Laten we door de stappen van het proces gaan.

Inspiratie

Any Image partners kunnen uit onze uitgebreide collecties wanddecoratie kiezen die bij hun projecten past. Ook kun je ons creatieve team voorzien van een moodboard. Dan zorgen wij voor een unieke collectie, gebaseerd op de ideeën en stijl van de klant.

Wij zorgen ervoor dat elk kunstwerk naadloos aansluit bij de wensen en eisen van het project. Wij lopen samen met je mee in het proces van inspiratie en keuze van het juiste stuk voor elke ruimte.

Weet dat in de wereld van foto’s en afbeeldingen bijna alles mogelijk is!

Selectie

Ons creatieve team stelt een ​​verzameling afbeeldingen samen waaruit u kunt kiezen. Dat kan eenvoudig in onze inspirerende online showcase. Hier staan de afbeeldingen van passende producten zoals verschillende type lijsten, panelen en interieurfoto's.

Laat ons weten welke afbeeldingen je leuk vindt door een hartje toe te voegen. Indien nodig kunnen we de collectie zelfs verfijnen en je voorzien van een tweede batch waaruit kan worden gekozen.

Op deze manier werken wij al enkele jaren succesvol samen met Westwing. Wekelijks voorzien hun category management teams Any Image van moodboards waarmee we themacollecties maken. Klik hier om meer te lezen over onze samenwerking met Westwing.

Ons voorstel

Communicatie is de sleutel om de behoeften van de opdrachtgever te begrijpen. Om een ​​duidelijk beeld te krijgen van alle projectvereisten sturen wij een checklist met alg emene vragen over kwaliteit, aantallen en afmetingen van de benodigde kunstwerken.

Om een transparant en concurrerend prijsvoorstel te kunnen doen, is het noodzakelijk om specifieke projectdetails te duidelijk te krijgen. Bijvoorbeeld over de ophangsystemen. En of de items in een private of publieke ruimte komen te hangen. In het geval van veiligheidsvoorschriften om brandvertragende materialen te gebruiken. Hoe meer we weten, hoe beter de prijsopgave die we kunnen maken.

Productie & Logistiek

Wij begrijpen de uitdagingen van naadloze integratie binnen een projectplanning. Onze productie- en logistieke processen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de wanddecoratie op tijd arriveert, klaar om de ruimte of kantoren te verfraaien.

Zodra de bestelling is bevestigd, kunnen wij binnen 7 tot 9 werkdagen door heel Europa leveren. Afhankelijk van het soort producten, de benodigde hoeveelheid en het land van bestemming.

Mocht je meer informatie nodig hebben voor een project, neem dan gerust contact met ons op via sales.support@anyimage.nl

Partner's experiences
Partner's experiences
I look forward to many more projects with you! Thank you very much for the uncomplicated and professional cooperation!
— Steffi Sichtling - Immobilien Kontor Sylt - 2023
Interior shot - Project - Apartments
Partner's experiences
You are really great!!! Thanks.
— Raphael Rosenfeld - Argos Advisors GmbH -2024
Interior shot - Project - Offices
Partner's experiences
Thank you very much for the great speedy processing and cooperation, we are super excited!
— José-Luis Hummel, Cosmopolitan Apartments, Zurich, CH, 2024

 Je kunt een zakelijk account aanvragen door het registratieformulier in te vullen.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via sales.support@anyimage.nl

Wij streven ernaar je vertrouwde partner te zijn voor kunst en wanddecoratie.