DEALERS

Wand decoratie

Any Image biedt wederverkopers een breed assortiment wanddecoratie, waarbij je kunt kiezen uit verschillende labels.

Liv Corday weerspiegelt de perfecte mix tussen kunst en mode. Wanddecoratie geïnspireerd op de laatste trends op het gebied van kleur en styling.

Jacob Baden staat synoniem voor klassiek. Het toont een tijdloze stijl die eeuwig meegaat, voornamelijk in zwart-wit.

Milan Moon heeft een frisse en tedere stijl, speciaal ontworpen om een ​​gezellige en comfortabele sfeer te creëren voor onze geliefde kleintjes.

Dealer portaal

Voor toegang tot onze collecties, kun je hier een zakelijk account aanvragen. Zodra wij het account hebben goedgekeurd, kun je eenvoudig wanddecoratie bestellen via ons portaal. Er is geen minimum bestelbedrag of hoeveelheid.

Wij verzenden vanuit Amsterdam door heel Europa. De verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie en de omvang van de totale bestelling. Deze kosten worden berekend bij het uitchecken. In sommige EU-landen is directe verzending naar de eindklant ook mogelijk. Dit is wat wij dagelijks doen voor onze verkooppartners.

Je online winkel

Wil je onze producten toevoegen aan je webshop? Mail ons wat je nodig hebt en wij sturen de gevraagde afbeeldingen en een CSV-bestand met prijs- en productgegevens.

Any Image werkt op bestelling, dat betekent dat we nooit zonder voorraad zijn. Alle artikelen - tot 70X90 cm - zijn binnen 2 tot 3 werkdagen gereed voor verzending. Plaats je bestelling in ons dealerportaal en wij zorgen voor de rest.

Heb je vragen of hulp nodig, neem dan contact met ons op via sales.support@anyimage.nl Wij helpen je graag verder!

Dealers' reviews
Dealers' reviews
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking. De producten worden goed ontvangen door onze klanten, het bestelproces is eenvoudig en de levering vlot... Wij zijn dan ook blij met Any Image als leverancier.
— Klaus Kujawski, Villa Palladio, Germany, 2024