RIVIÈRA MAISON

Rivièra Maison

Rivièra Maison is een Nederlands interieur merk dat in 1948 is begonnen met een kleine bloemenwinkel in Amsterdam. In 1985 nam de huidige eigenaar Henk Teunissen het bedrijf over van zijn ouders. En inmiddels is het uitgegroeid tot een internationaal opererend meubelmerk met 12 eigen winkels en honderden dealers wereldwijd.

Het merk staat voor ‘genieten’ en een thuis waar je jezelf kunt zijn ‘home is where you can be you’. Een collectie neerzetten die warmte uitstraalt en exclusief is, dat is de basis van Rivièra Maison. Twee keer per jaar wordt de collectie, en daarmee ook alle eigen winkels, compleet vernieuwd.

Onze samenwerking

Any Image is sinds 2018 de leverancier voor kunst en wand decoratie bij Rivièra Maison. Samen met de creative director Nico Tijsen produceren we twee keer per jaar een nieuwe, inspirerende ‘private label collectie’, en werken we aan verschillende interieur projecten.

Aan de hand van inspirerende moodboards, die door een team van stylisten van Rivièra Maison zijn samengesteld, worden gezamenlijk nieuwe wall decor items bedacht. Hier worden samples van gemaakt en ter goedkeuring voorgelegd aan het inkoop team van Rivièra Maison. Vervolgens worden de mooiste items in de showroom van Rivièra Maison opgehangen zodat alle RM dealers de werken in het echt kunnen zien en bestellen.

Dealer Bestel Portaal

Ontdek de vaste collectie en de jaarlijkse seizoensupdates lente-zomer en herfst-winter. Bestel hier kunst en wand decoratie van Rivièra Maison die in nauwe samenwerking met Any Image is ontworpen.

Om toegang te krijgen tot de RM collecties, met prijzen en bestelmogelijkheden, dien je een account aan te maken. Hierdoor zorgen we ervoor dat alleen Rivièra Maison dealers uit deze unieke collectie kunnen bestellen.

Maak hier je account aan. Hulp nodig? Ons team is beschikbaar via sales.support@anyimage.nl

Lees meer over onze samenwerking met Westwing en Breuninger.

Wil je meer weten over onze producten en diensten?
Neem dan contact op via sales.support@anyimage.nl